De Eden Groep principes

Zekerheid

De leden van de Eden Groep geven tot 25 jaar garantie op alle door ons geleverde monumenten.

De garantie welke door de Eden Groep wordt gegeven wordt gewaarborgd door het Eden Groep Garantie fonds. Door dit garantiefonds bent u er zeker van dat wanneer u een beroep op uw garantie doet, deze ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Zelfs als het bedrijf waar u uw monument heeft gekocht niet meer bestaat, blijft uw garantie volledig gewaarborgd.

De Eden Groep is hiermee de enige in de natuursteenbranche die haar garantie dus ook werkelijk voor 100% kan garanderen.

Origineel

Monumenten die door de Eden Groep worden gemaakt, kunnen geheel naar uw eigen idee en wensen worden ontworpen. Hierbij kan een certificaat van exclusiviteit afgegeven worden zodat u er zeker van bent dat er van uw ontwerp geen tweede monument binnen een bepaalde regio door de Eden Groep wordt geplaatst.

Uw persoonlijke monument wordt hierdoor nog exclusiever.

Comfort

U kunt altijd bij de Eden Groep terecht. Tijdens de openingstijden staan wij met persoonlijk advies voor u klaar en ook zonder afspraak komt u nooit ongelegen. Maar ook buiten de openingstijden willen wij u uitgebreid te adviseren. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook thuis, in uw eigen omgeving bezoeken. Tijdens het gesprek informeren wij u uitgebreid over alle mogelijkheden, regelgeving en kosten die er zijn. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Profijt

De Eden Groep werkt uitsluitend met vakmensen, A-klasse materialen en de beste leveranciers. Dit betekent dat de monumenten zonder ‘onzichtbare’ scheurtjes of kleurverschillen worden samengesteld en de kleuren van de materialen niet beïnvloed zijn door chemische middelen om de glans tijdelijk te beïnvloeden. Omdat de Eden Groep haar materialen en diensten collectief kan inkopen, wordt hierbij veel geld bespaard.

Uw monument krijgt hierdoor de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een eerlijke en scherpe prijs.

Fair Trade

De Eden Groep is tegen de inzet van kinderen en oneerlijke arbeidsomstandigheden in de natuursteenindustrie. De wijze van ontginning van natuursteen in de landen van herkomst is enorm divers. Om er zeker van te zijn dat bij de productie van onze natuursteen van groeve tot eindproduct geen kinderen worden ingeschakeld, laten wij onze leveranciers met regelmaat onaangekondigd controleren door inspecteurs van de IGEP Foundation.

De materialen voor uw monument worden dus zonder kinderarbeid en onder eerlijke arbeidsomstandigheden gewonnen.