Memorie Design

Bij Memorie Design zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van persoonlijke grafmonumenten en/of urnen. In verschillende materialen zoals graniet, glas, RvS en cortenstaal.

Hoe eenvoudig een grafmonument ook is, het moet toch iets heel bijzonders zijn. Ieder persoon is immers uniek. Het moet niet zo zijn dat je naar een grafmonument moet toelopen om te kunnen lezen wie er begraven ligt. Een grafmonument moet bij de persoon passen, het monument moet als het ware iets over de overledene zeggen.

Onze adviseur Peter Maarleveld heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren en ontwerpen van gedenktekens en urnen. Hij zegt hierover:

“Het mooie van dit vak is dat je mensen kunt helpen met een blijvende herinneringen en mensen leert omgaan met hun verdriet. ”

Hoe werkt het

Tijdens een gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Het kan ook zo zijn dat u al een kant-en-klaar ontwerp heeft, ook dat kan. Heeft u nog helemaal geen idee, dan komen we daar tijdens het gesprek wel uit.. Vervolgens maken we daar een computertekening van. Om tot een ontwerp te komen, helpt het om te praten over wat iemands beroep, hobby of lievelingskleur was. Alles kan en mag als het maar van de begraafplaats mag. We maken ‘gewone’ grafmonumenten maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een boot of engel te laten kappen in het monument. Als wij het ontwerp klaar hebben, nemen we weer contact met u op om alles door te nemen.

Urnen

Urnen zijn er in allerlei vormen en maten; van standaard urnen tot as -sierraden. Urnen die geschikt zijn voor buiten en/of binnen. Het is ook mogelijk een urn te ontwerpen. Maar ook een urn in de tuin met daarop een kunstwerk is mogelijk. Wij hebben ook urnen voor huisdieren.

Wilt u langskomen voor een vrijblijvend gesprek maak dan een afspraak met onze adviseur Peter Maarleveld Tel. 0174 792203. Openingstijden woensdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00

Memorie Design is lid van de Eden Groep.