Gebroeders Ridder Natuursteen

Monumenten die een verhaal vertellen

 

Persoonlijk graf- en urn monument
Iedere overledene verdient een persoonlijk graf – of urn monument. Dat is waar wij voor staan. Sinds 2002 maken wij daarom persoonlijke graf- en urn monumenten. Monumenten die een verhaal vertellen. Over het leven van de overledene, of misschien over de breuk met het leven. Unieke monumenten die echt bij uw dierbare passen. Wij zijn André en Wilfred Ridder. Samen helpen we u graag met het ontwerpen en laten produceren van een mooie grafsteen of urn monument voor degene die u bent verloren. Dit doen we door de tijd voor uw verhaal te nemen. Door samen aan tafel te gaan. Met een kop koffie en een schetsboek.

Van ontwerp naar monument
Het ontwerpen van zo een persoonlijk graf- of urn monument gaat niet van de een op de andere dag. Na de eerste gezamenlijke schets krijgt u de tijd om het idee te laten bezinken en nemen wij de tijd om er een 3D-ontwerp van te maken. Daarmee krijgt u al een heel realistisch beeld van hoe het monument kan worden en wat u nog wilt bijschaven. Eenmaal tevreden met het ontwerp en de gekozen materialen laten wij het monument produceren en krijgt u rustig de tijd om over de teksten op het monument na te denken.

Onze sterke punten:
– hoge kwaliteit producten en dienstverlening
– persoonlijke betrokkenheid
– garantie die er toe doet

Dit is maar een greep van waar wij als Gebroeders Ridder Grafmonumenten voor staan. Kijk op onze website wat wij verder voor u kunnen betekenen.